Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természet gyógyászat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Természet gyógyászat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyaszat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
A biorezonanciáról érthetően

A biorezonanciáról érthetően

Közérthető magyarázat a biorezonancia terápia és diagnózis működéséről, és tudományos hátteréről.

A Yumeiho masszázs

A Yumeiho masszázs

Beszélgetés Musits Imre masszőrrel a yumeiho masszázs hatásairól és a kezelésekről

Akupunktúra

Akupunktúra

Akupunktúra, Fülakupunktúra,Testakupunktúra.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Ananda Masszázs- egyedülálló meditatív masszázsterápia

Ananda Masszázs- egyedülálló meditatív masszázsterápia

Különleges, kombinált, a leghatékonyabb fogásokat, kimozgató-nyújtó-lazító gyakorlatokat, valamint DEEKSHA-t (ami egy speciális energetizáló, feltöltő, indiai eredetű technika) alkalmazó,EGYEDÜLÁLLÓ masszázsterápia, mely INTENZÍV, de egyben MEDITATÍV két és fél órás RELAXÁCIÓS UTAZÁS ! A JÓ KÖZÉRZET, mint az ÉLETÖRÖM elengedhetetlen forrása NÉLKÜLÖZHETETLENrésze kellene, hogy legyen a szorgos hétköznapoknak! CÉLOM-nak tartom, hogy a mai kor túlhajszolt, kimerült, stresszekkel teli EMBER-ét hozzásegítsem ezen ÁLLAPOT eléréséhez, hogy az ÁLLANDÓAN JELENLÉVŐ,TERMÉSZETES igénnyé váljon, a kibillent LELKI EGYENSÚLY és a meggyengültEGÉSZSÉG helyreállításának, megőrzésének érdekében!

Az egészséges életért

Az egészséges életért

Pszi-sebészeti kezeléssel az egészségért. Kiss Ferenc okleveles pszi-sebész sok gyógyíthatatalannak hitt betegséget kezelt már sikerrel. A kezelés előnye, hogy eredményesen alkalmazható szinte minden területen: allergia, pánik, depresszió, krónikus fejfájás, dadogás, kismedencei gyulladás, fóbiák, menstruációs problémák, petefészekgyulladás, stressz, önértékelési zavar, tömegiszony, csakra, agresszivitás, daganat, ciszta, prosztata problémák, gyulladások, cukorbetegség, szklerózis multiplex, epilepszia, epekő, vesekő, leukémia, éjszakai ágybavizelés, idegi alapú, nemi, pszichés betegségek, impotencia, idegösszeomlás, rák, magas vérnyomás, érszűkület, meddőség.

Bach-virág kártya

Bach-virág kártya

Edward Bach, Bach-virágterápia, Bach-therapy, ezotéria, spiritualitás, homeopátia

Bánfi Andrea

Bánfi Andrea

A web lapon található menükbe lépve teljes képet kaphatunk különféle lehetőségekről, ami segít megtalálni egyensúlyunkat. Alkalmazott módszerek: kineziológia, jobb agyféltekés rajz, Chi Kung, Peter Hess féle hangmasszázs. A 'Gondolatmozdítóban' különféle témákról lehet elgondolkozni, a 'Pihentető percekben' pedig pár pillanatig engedélyezhetsz magadnak egy kis kikapcsolódást, hogy aztán újult erővel folytathasd napi teendőidet. Személyiségfejlődést segítő tanfolyamok és találkozók. A komplex gyógyulás, mindig biztosabb eredményt ígér.

Bemer3000

Bemer3000

A BEMER elv Prof. Dr. Wolf A. Kafka professzor nevéhez kötődik. Lényege, hogy az eddig ismert, matematikailag egyszerűen leírható mágnesmező - jelalakokkal szemben, a speciálisan erre a célra kifejlesztett BEMER-jelalakot alkalmazza, mely világszerte szabadalommal védett. A BEMER-jelalak igazolhatóan lényegesen több frekvencia-komponenest tartalmaz, mint az eddig ismert jelalakok. Ennek köszönhető a nagyon jó terápiás eredmény, rövid terápiás idő a Földünk mágneses mezejével közel megegyező nagyságú mágneses mező mellett.

Hirdetés
Biológiai fogászat

Biológiai fogászat

Biológiai fogászat, Voll-féle állapotfelmérés,Fülakupunktúra, Bach-virágterápia

Biorezonancia

Biorezonancia

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben

Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben

Debrecen legkiemelkedőbb alternatív gyógyítással foglalkozó orvosnője Dr. Kacsó Kornélia. Már 6 éve a Medbiotech Diagnosztikai Komplex segítségével dolgozik. Páciensei körében nagyon népszerű a készülék, mivel nem csak vizsgál, hanem kezel is. Több mint 81 féle kezelőprogrammal rendelkezik a gép. A szervezetben a legapróbb eltéréseket is kimutatja, már 2-3 hónappal a betegség megjelenése előtt. További előnye, hogy egy teljes vizsgálatért nem kell napokat, hónapokat várni, hanem azonnal ott helyben 1 óra alatt minden kiderül. A vizsgálat és a kezelés fájdalommentes, ami a gyerekek és idősebbek számára nagy előnyt jelent.

Csörnyei Ida

Csörnyei Ida

Lassan már 10 éve foglalkozom az alternatív orvoslás különböző ágaival. Mint természetgyógyász kerestem azokat a lehetőségeket, amellyel nemcsak a tüneteket, hanem az azt kiváltó okokat is meg lehet találni. Így találtam rá a hagyományos kínai orvosláson alapuló AEV készülékre, amellyel nagyon hatékonyan lehet rámutatni a betegség mögött rejlő problémákra. De nem csak a betegség okára tudunk így rálelni, hanem arra az anyagra is, amellyel megfordítható a folyamat. Így nagyon sok krónikus betegség esetén tudok segíteni. Mivel tudtam, hogy a tudat és a gondolkodás nagyban meghatározza a test működését, kerestem a választ arra is, hogy mi módon lehetne a tudat befolyásolásával gyógyítani a testet. A családállítás az a terápia amely ebben ad segítséget. Peter Orban által vezetett kurzuson sikerült megismerkednem ezzel a módszerrel. Úgy érzem, most már mind szellemi, mind testi síkon hatékonyan tudok a hozzám fordulók segítségére lenni.

Dávid Erika

Dávid Erika

A Bach virágterápia leginkább a homeopátiához hasonlítható. Maga a terápia, mint az öngyógyítás egyik természetes módszere segít megtalálni a lelki harmóniát. A Bach virágterápia illetve a különböző virágeszenciák alkalmazása teljes mértékben mellékhatásoktól mentes. A terápia így biztonsággal alkalmazható kortól függetlenül. A Bach virágeszenciák 38 ősi lelki problémára kínálnak megoldást, melyekről bővebben Dávid Erika természetgyógyász weboldalán tájékozódhat. Kérjük látogasson el a honlapra!

Doskar

Doskar

Dr. Edward Bach Az 1930-as években Dr. Edward Bach a jól ismert angol orvos, bakteorológus, homeopata és kutató alkotta meg a Bach-virágeszenciákat (Bach Original Flower Remedies). Természetes gyógymódot keresett a harmóniából kizökkent lélek megsegítésére Hitte, hogy a lélek rezdülései nagy szerepet játszanak egészségünk megőrzésében és a betegségekből való felépülésben. Meghatározott 38 negatív alap lelkiállapotot és mindegyiknek megfelelően létrehozott egy növényen vagy virágon alapuló eszenciát. 1930-ban elhagyta londoni laboratóriumát és vidékre költözött, ahol kutatásának szentelte idejét. Munkásságát asszisztensnője Nora Weeks segítette. 1934-ig felkutatták a tizenkét gyógyító virágot, a 'négy segítőt' és további hármat az első gyógyírsorozatához. Majd ebben az időben összeállította a Rescue-t és munkája központjául Mount Vernont választotta a Temze völgyében 1936-ig rálelt az utolsó 19 gyógyírre, és ezzel befejezettnek tekintette a kutatását. Ismereteit és tapasztalatait szélesebb körökben, országos előadókörúton ismertette. 1936. november 27-én halt meg. Utódjaként Nora Weeks-t és Victor Bullen-t jelölte ki, akik 1978-ig folytatták Dr. Bach munkáját.

Dr. Furmann Mária

Dr. Furmann Mária

akupunktúra szakorvos, fogyasztás, arcfeltöltés, szépségápolás, arcfiatalítás

Tuti menü